Известие

Collapse
No announcement yet.

Първа степен на перката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

!

Първоначално публикувано от SIS
    Vamfan, не мога да разбера защо си толкова изнервен и навсякъде се оплакваш от изтритото ти мнение за градусите при, които се пускат първа и втора степен на перките?! Смятам, че изтриването си беше много на място, защото ти го заяви толкова убедено, че много хора биха могли да се заблудят от това. Истината е, че си сгрешил, в което няма нищо лошо - случва се на всеки - реакцията, обаче, е много странна. Първо твоето мнение го има като цитат на едно място и второ малко по-надолу от това мнение съм цитирал данни от service manual. Температурите, които ти даваш са подозрително близки до тези за TD версията, та може и от там да идва объркването. Извинявам се ако те обижда това, но аз наистина предпочитам да вярвам на това, което пише в manual-a, а не на теб. Ти качи все пак снимката да я видим, но нали се сещаш, че по твоята логика сега и Бобо може да каже, че всички QV-та си имат турбина!
    http://www.bgalbum.com/displayimage.php?pos=-156560
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Аз немога много да помогна освен с съвет купи си ново и забравяш.Между другото само да спомена тва за първата степен на този боксер и тва на мойта тц нямат нищо общо на вуншен вид .Като гледам и градусите са други . боксер-> 40-80-120 ТЦ->50-90-130. Купуваи ново !
      145 1.6 16v

Comment

Първоначално публикувано от webfusion
        Аз немога много да помогна освен с съвет купи си ново и забравяш.Между другото само да спомена тва за първата степен на този боксер и тва на мойта тц нямат нищо общо на вуншен вид .Като гледам и градусите са други . боксер-> 40-80-120 ТЦ->50-90-130. Купуваи ново !
        колега аз си го смених, просто вазникна спор точно относно тези градуси и се наложи да снимам датчика за да види един "колега" температурите, та затова е тука снимката. и все пак благодаря за съвета

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
          Първоначално публикувано от webfusion
          колега аз си го смених, просто вазникна спор точно относно тези градуси и се наложи да снимам датчика за да види един "колега" температурите, та затова е тука снимката. и все пак благодаря за съвета
          Значи си си купил датчик менте или не за тая кола Плюс това на моята кола датчика изобщо не изглежда така а от самия датчик излизат жиците и след това имат букси
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            Плюс това на моята кола датчика изобщо не изглежда така а от самия датчик излизат жиците и след това имат букси
            И на моята е така!
            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS
              Първоначално публикувано от Mury
              Плюс това на моята кола датчика изобщо не изглежда така а от самия датчик излизат жиците и след това имат букси
              И на моята е така!
              момчета, момчета ами има ги и двата вида датчици, кво като не сте видяли такъв, да не би да значи че нетрябва да съществува аиде попитаите някои дето тва му е работата да ви ги обясни малко нещата, като не ви се вярва. освен това днес мерих температурата на един приятел- точно на 87 ми се пусна перката. ако някои си пази още стария даите снимка на градусите да ги видим

Comment

Working...
              X